tirsdag den 3. december 2013

Posering på bryllupsbilleder

Posering på bryllupsbilleder

Titlen til denne lektion er lidt misvisende, fordi mens jeg vil være at gå gennem nogle tips til rejser, og nogle dos og don'ts for den store dag, jeg ikke vil give dig en guidebog af forskellige positurer at gøre. Bryllup fotografering kan være opdelt i to dele - "record af dagen" billeder, og de "kreative" fotos. Hvis jeg fortælle dig præcis hvad udgør at gøre, hvor er din kreativitet får en chance for at udvikle? Derudover leder selv erfarne Bryllupsfotografer konstant efter nye ideer. Du kan lære mere af andre dygtige fotografer, du nødt bare til at gøre en indsats for at gøre det.

Den bedste måde at gøre dette er at bruge lidt tid på browsing andre fotografer arbejde for at få nogle ideer af rejser og fotografier, som du virkelig gerne. År siden det var så meget sværere end det er i dag, kan nu med internettet vi se billeder fra nogle af de bedste fotografer i verden fra komfort i vores hjem. Nogle mennesker kan sige, at for at kopiere en andens stil eller rejser er forkert, at du skal udvikle din egen stil. Personligt mener jeg, det er helt acceptabelt, så længe du at lære af deres arbejde, og ikke slavisk kopiering det. Efter alle kunstnere har været at skabe i stil med tidligere kunstnere i levetid, eller har været påvirket af andre kunstnere. Faktisk vil hver professionel fotograf, der lærer under en pro vedtage noget af stilen af deres lærer til deres bryllupsfotografering. Dette er en af grundene til hvorfor studios udvikle en karakteristisk stil, selv når de har flere fotografer arbejder for dem.

Arbejder de som bryllupsfotografer

Når du finder billeder, du virkelig gerne, gøre notater om dem, og gradvist opbygge en liste af billeder, der appellerer til dig. Så før du skyde din første bryllup finde et par, helst bruden og gommen, og skyde en øvelsessession med dem. Lejligheden til at øve alle af de rejser, som du har set og holdt af, og prøve andre ting. På denne dag, du ikke er presset for tid så virkelig ser på de rejser, du konfigurerer. Kig på de små detaljer, som lyset falder, positionering af hænder, udgør naturlighed. Kontroller, at du konfigurerer nogle billeder hvor de interagerer med hinanden i stedet for kameraet. Få den nette at hviske noget fræk i brudens øre, mens de er omfavner og fange hendes reaktion.

Når du optager disse skud, Husk at Sørg for at du gør de bevægelige, i stedet for parret. Hvad jeg mener er at gå rundt i par, skyde dem fra en række forskellige vinkler. Dette medvirker til at skabe en række forskellige skud uden at forårsage for meget arbejde for parret, og uden at spilde tid. En af de ting, de fleste begyndere gøre er at oprette en positur og derefter skyde ti skud af det, med kun meget små forskelle. Det er spild af tid. Når du har et par skud bevæge sig de par på udkig efter forskellige aspekter af den samme positur.

Øvelsen er meget værdifulde for en uerfaren fotograf, da det hjælper med at forbedre dine chancer for succes på den store dag på flere måder:

Øve med nogen par vil forbedre dine portrætter. Naturligvis du kan ikke forvente at forbedre uden faktisk at tage billeder, og bryllupper er ikke et sted at lære på jobbet. Øve vil på forhånd gøre dig til at prøve alle de rejser, som du vil bruge, og lære nye.
Hvis du rent faktisk skyde med bruden og gommen giver det dig en chance for at forbedre din kommunikation med par før dag. Ved at have fotograferet dem på forhånd de er mere tilbøjelige til at vide hvad man skal gøre, når du beskriver en udgør for dem, og du vil kunne bruge tid mere effektivt på bryllupsdagen.
De fleste mennesker vil blive fotograferet mere på deres bryllupsdag end på enhver anden dag. Dette kan være ganske skræmmende, især hvis folk er selvbevidst. Ved at fotografere dem på forhånd de får lidt mere trygge ved processen, og er mere tilbøjelige til at være i stand til at slappe af på bryllupsdagen, som vil hjælpe dig fange bedre, mere naturlig skud.

Se bryllupsdagen i billeder

Ved at gennemgå alle skuddene bagefter vil du kunne få en bedre forståelse af hvad ser godt og hvad der ikke gør, hvad der virker og hvad bare ser tvungen. Derudover kan du søge feedback fra andre fotografer på hjemmesider at vært bryllup fotografering fora. Kritisk ser på hvert skud, og finde ud af, hvad du kunne have gjort der kunne forbedre det. Denne gennemgang bør tages fra både et æstetisk perspektiv (dvs. tiltrækningskraft af stillingen) og fra et teknisk perspektiv (dvs. var tilstrækkelig til at sikre nøgleelementer aperture er i fokus, var fyld flash niveau nok, men ikke overdrevet osv.).
Du vil se hvilke emner du kan have dag med hensyn til udseendet af parret. For eksempel kan du få en bruden eller gommen, der er meget højere end deres partner. Ved at skyde på forhånd får du mulighed for at se på måder at gøre dem synes mere selv. Realitetsprøvelse skud kan du bestemme, at den nette øjenhuler er temmelig dyb. Hvis dette er tilfældet, ved du du skal bruge en brøkdel mere fylde end normalt ville være tilfældet, eller alternativt (og helst) skal du en reflektor.
Endelig, bruden og gommen vil få en chance for at revidere dit arbejde og vise dig hvad skud, de kan lide, og hvad de ikke. Det giver dem også en forståelse af kvaliteten af dit arbejde, så de kan træffe en informeret beslutning om at få dig til at skyde deres store dag.
Så som du kan se, at have en praksis skyde er meget gavnligt og virkelig burde være gjort, hvis det overhovedet er muligt. Når først gennemstegt, udskrive en side af miniaturer af rejser du og par virkelig gerne bede dig på bryllupsdagen.

Nøglefotografiet liste og tips for dagen

Jeg har listet nedenfor en række billeder til at fungere som en vejledning for den uerfarne fotograf på bryllupsdagen. Dette er et område, hvor alle vil have en meningsforskel, og der vil også være sandsynlig at blive mange skud, der ikke er gjort her i Australien, men er vigtige i andre kulturer. Derfor skal du betragte dette som bare et forslag, og tilføje eller trække elementer, som du føler passende, eller baseret på detaljerne i din bryllupsdag.

I Australien vil bruden normalt få udarbejdet på sit hus eller sin forældre hus før kørt til brylluppet. Generelt vil jeg gerne ankomme når bruden er ved at færdiggøre sin make-up, men før kjolen er blevet sat på. Ved at have brudepiger består første og klædt betyder det, at billeder kan tages af bruden at blive klar med alle de nuværende brudepiger. Skud jeg tager på brudens hus før hun er helt klædt omfatter:

Nærbilleder af blomster
Parfume flaske
Smykker
Strømpebånd og slør
Hængende kjole
Sko
Bruden har makeup anvendes
Bruden slappe af, læse en brude magasin, etc. i en kjole.

Efter at bruden får i kjolen de følgende skud normalt få taget.

Knappede op bagsiden af kjolen
At sætte på smykker (mor eller brudepige til at sætte på armbånd/halskæde osv.)
Anvendelse af parfume
At sætte i øreringe
Brude portrætter - med/uden blomster, slør op/ned osv.
Fotos med forældre individuelt, justere fars slips, fastgørelse på blomster osv.
Fotos med begge forældre
Popping champagne flaske med forældre og brudepiger
Formel portræt af bruden med alle brudepiger og brud med hver brudepige individuelt (hvis tiden tillader det, især hvis du gonna være presset for tid senere på dagen)
De dygtige bryllupsfotografer kan det

Efter dette hovedet jeg normalt for spillestedet ceremoni. I Australien er skud af gommen og familie normalt udført på lokationen ceremoni).
Gommen portrætter
Stirrede på boxed ringe
Oplysninger om påklædning, tæt ups manchetknapper måske.
Interagere med groomsmen
Portræt af gommen med groomsmen i baggrunden
Formel portræt af gommen med hver groomsman
Gommen pinning blomster på groomsmen
Mor til gommen fastgørelse blomst på, børstning lint fra gommens skuldre osv.
Gommen med mor
Gommen med far
Gommen med begge forældre
Det foregår hele normalt i 20-30 minutter før ankomsten af bruden. Når tidspunktet for brudens ankomst er nær, forlade gommen og hovedet til forreste del af venue at fange bruden ankommer. Jeg foretrækker at få en af brudepigerne til at ringe til mig når bruden er omkring 5 minutter væk til at sørge for jeg får i front uden at spilde tid stående rundt og lave ingenting. Dette er også et godt tidspunkt at have din assistent (hvis du har en) positionere sig i kirken for at fange gommens ansigt som bruden gåture op ad kirkegulvet.

Biler ankommer
Bruden og far til bruden (forudsat de rejste sammen) i bil fra forreste sæde
Bruden portræt gennem åben bilrude
Bruden spændende bil bistået af brudepiger
Brudepiger fussing over bruden, at få hende klar
Billeder af hver brudepige og bruden gå op ad kirkegulvet (tøv ikke med at bruge flash, det er et bevægeligt mål i en lav lys miljø og du skal bruge en hurtig lukkertid og en lille blænde til at sikre fokus. Erfarne fotografer kan ofte gøre dette med større åbninger giver mere omgivende lys, men for en nybegynder er det nok bedre at skyde disse skud, som beskrevet ovenfor. Hvis du har to kameraer, har et sæt med din hurtig prime for omgivende lys i kirken, og den anden oprettet for skud hvor parret flytter hvor du vil bruge overvejende flash).
Foto efter bruden passerer du af hende og far med toget op ad kirkegulvet.
Bruden blev præsenteret for nette
Det er på dette tidspunkt, vil du ofte få et par minutter at kontrollere alt. De næste vigtige skud du har brug for vil være af nogen folk giver aflæsninger, eller udveksling af ringe og kys. Sørg for at dit kamera er indstillet korrekt. Du har praktiseret det før, så du sikkert er på toppen af det, men sørg bare for du er konfigureret til de centrale skud. Kontrollere ISO, indstillinger for blitz, kamera-indstillinger osv.

Billederne under ceremonien er temmelig indlysende, med forskelle baseret på arten af brylluppet. Sørg for, at du ved, hvad de centrale dele af ceremonien er hvis det er en uvant bryllup hvor der kan være kulturelle forskelle fra dem, du har deltaget før. Bruden og gommen kan fortælle dig, hvad er vigtigt for dem, hvis dette er tilfældet. I de fleste tilfælde i Australien er de centrale skud ring udveksling og kys. Hvis jeg har en assistent skydning vil jeg normalt bede ham eller hende til at bruge et teleobjektiv til at forsøge at fange nærbilleder af ring udveksling. VIGTIGT punkt: Sørg for at du tjekke dit kort har plads til flere billeder før disse afgørende øjeblikke-du ikke ønsker at gå glip af kys på grund af en fuld CF Card!

Der er nogle vigtige regler, når du optager i en ceremoni. Først og fremmest bør du har talt med celebrant/far/præsten før ceremonien at vide hvis der er nogen særlige regler at følge. hvor du kan stå etc. eller brug af blitz. Er normalt dette ikke tilfældet, og du har frie tøjler (inden for rimelighedens). Prøv aldrig flytte foran forældrene til bruden og gommen, og bevæge sig langsomt og roligt hvis du har brug at flytte.
Billeder fra fra brudeparrets bryllup

I Australien umiddelbart efter gudstjenesten underskriver bruden og gommen og vidnerne en vielsesattest. Det er normal praksis at posere for billeder af dette før de forlader kirken. Hvis ja, prøv at indarbejde masser af omgivende lys. Hvis du kan oprette dit stativ hurtigt og lyset er lav nok til at kræve det, så brug det imod at blot sprængning væk med flash (normalt jeg forlader det sat op og klar til at gå tæt på alteret i disse omstændigheder).

Efter disse fotos bruden og gommen vil normalt hilse forældrene – dette sker hurtigt og kræver lignende indstillinger for når bruden gå ned ad gangen – en mindre blænde, hurtigere lukkertid hastighed (sige 1/125 minimum) og mere afhængighed af flash. Fange bruden og gommen forlader kirken, normalt jeg stille dem for en skud umiddelbart uden for døren. BEMÆRK: DU HAR FLYTTET UDENFOR, DREJ DIN ISO, OG KONTROLLERE KAMERAETS INDSTILLINGER.

Når bevæger sig uden for, Sørg for din flash er indstillet til høj hastighed sync, vil ellers du begynde at få overeksponerede fotos som din flash forsøger at begrænse dit kamera til din maksimale sync hastighed. Den første gang, dette sker for dig kan det være frustrerende, som du forsøger at finde ud af, hvorfor kameraet overeksponere. Også sikre, at du slår ned din Flash eksponeringskompensation som beskrevet i tidligere lektioner.

Når bruden og gommen forlader og bliver mødt og lykønskes af venner tage en indånding og samle dit udstyr sammen til den næste placering. Jeg kan godt lide at skyde nogle ærlige billeder af parret at blive lykønsket, og hvis du have en assistent, dette er en god tid for dem at skyde disse skud, mens du forbereder til næste fase.

Efter et par minutter, som tidligere er aftalt ved du med bruden og gommen, minde dem om tid og flytte dem til det område, hvor de familie formals finder sted. Du bør allerede kende hvad skud, der kræves på grund af din forberedelse, Sørg for delegeret familiemedlemmer oprunding dem, der kræves for skud. Nogle tips til formals er som følger:

Altid tage mindst to billeder af hver gruppe. Nogen vil altid blinker.
Husk at levne plads på siderne af skud til beskæring til 8 x 10 størrelse.
Spørg folk med briller til at fjerne dem hvis det er muligt.
Jeg personligt får mænd til at lægge deres forreste hånd i deres bukselomme-hænder bare se ikke godt ud i gruppefotos.
Damer bør blive bedt om at sætte deres tasker. Hvis nogen er i færd med et kamera eller noget andet som en rækkefølge af service få dem til at sætte den ned.
Skyde mindst f/5.6 til mere dybdeskarphed.
Efter afslutningen af din formals er det tid til at skyde dit bryllup portrætter. Få brudeparret part fra gæsterne så de ikke distraheret og tage de skud, du skal tage, herunder de formelle brudeparret part portræt. Forsøge at sikre, at alle nyder sig selv, og har en smule sjov. Når der fotograferes portrætter af bruden og gommen er det ofte rart at have brudeparret part blander sig i baggrunden, ude af fokus.

Endelig, i receptionen. Normalt i Australien slutter bryllup dækning i begyndelsen af receptionen. Vi gør en mock kage opskæring, tage billeder af rummet og de små detaljer på bordene, bruden og brudgom Bordkort osv. Jeg vil også gerne tage nogle dance skud. Disse kan ofte gøres pænt før den faktiske modtagelse starter ved simpelthen at skyde med en moderat tele på en bred blændeåbning fra taljen. Få bruden og gommen skal stadig, så du kan skyde med kun en lille mængde af bounce flash, hvis nogen. Resultaterne ser overraskende godt, og betyde, at du kan forlade og Lad bruden og gommen slappe af og nyde deres aften.

Amatør skyde deres første vil normalt skyde som gæst, og så du kan vente til den faktiske dans og skyde, derefter. I denne omstændighed, huske på, at de vil være bevægelige, så hvis du ikke kan fryse handling på grund af lav lys Sørg for du bruger flash, helst hoppe ud fra taget.

Som omtalt, er denne del af guiden noget "Aussie-fokuseret" som typerne af skud jeg tager er baseret på karakteren af de fleste bryllupper over her, og de kulturelle indstillinger. I USA for eksempel, ved jeg billederne ved receptionen er en vital del af bryllup dækning, herunder kagen fodring skud osv. Så længe du sørge for at du er klar til alle disse vigtige begivenheder bør du være fint.

De fotograferer jeres bryllupper

Ingen kommentarer:

Send en kommentar