tirsdag den 3. december 2013

Bryllupsplanlægning er vigtigt

Planlægning af dagen og beskæftiger sig med forandring

Skyde en bryllup kan være en meget udfordrende oplevelse for en uerfaren fotograf, eller selv for en erfaren fotograf, hvis han eller hun har aldrig gjort et bryllup før. Heck, selv en professionel bryllupsfotograf med hundredvis af bryllupper under hans eller hendes bælte kan gøre fejl i starten af bryllup sæson, fordi det vil gå nogen tid, da de skød en hel dag, og de vil være ude af praksis. Hvis en professionel bryllupsfotograf skal planlægger at sørge for alt er gjort korrekt, kan du se, hvordan dette er endnu vigtigere for en amatør, der gør det for første gang.

I denne lektion, vil det blive brudt op i fire sektioner:

Forberedelse til at gennemføre sammen med bruden og gommen.
Din forberedelse til dagen.
Gear forberedelse.
Beskæftiger sig med forandring på dagen.
Nogle af jer tror måske, at dette er overkill, men lad mig forsikre Dem om, ikke er det. Jeg ved jeg har harped om dette i hver lektion hidtil, men du skal forstå, at et bryllup er ikke som enhver anden form for skyde, det er en gang i en levetid (forhåbentlig) begivenhed, der ikke gentages. Det er ikke som en reklame eller modellering skyde hvor bare tid og penge er på spil, det er et par erindringer om deres vigtigste dag. Det er ikke noget, man går ind uden seriøs forberedelse.


1. Forberedelse til at gennemføre sammen med bruden og gommen.

Så din fætter eller ven har bedt dig om at fotografere deres bryllup, og du har gjort det hele "Lektion 1", med dem og de stadig vil have dig til at skyde den. Det første skridt er at sidde med dem og få en god forståelse af type af dækning, som de ønsker.

Bryllup dækning generelt falder i to typer, photojournalistic eller traditionelle, eller almindeligvis en kombination mellem to. Photojournalistic dækning er vokset i popularitet i de seneste år, fordi det emulerer stilen af fotografering bruges i nogle af de større bryllup magasiner. Det er en mere ærlige tilgang, med mindre stillet fotografier og større fokus (undskyld ordspillet) på indfange historien om dagen. Traditionelle dækning er bare, at en mere traditionel tilgang, der involverer stillet fotografier, der er designet til at fange følelserne mellem bruden og gommen.

Som fotograf skal du afgøre, hvad din par er ser ud nemlig. I min erfaring vil langt størstedelen af par sige, at de ønsker en mindre formel, mere ærlige tilgang til dagen. Men det betyder ikke altid, de ikke ønsker nogen stillet portrætter. Hvis du stiller flere spørgsmål de normalt vil sige, "Åh, ja vi ønsker nogle stillet fotografier, de bare ønsker at være naturlige leder. Åh, og vi ønsker de formelle familie skud, fordi mor og far vil ønsker dem, "osv.

Hvad de fleste par ønsker er en grad af traditionelle dækning, men med skud, der ikke ser stillet. Sikker på de vil have nogle candids, men det er en meget sjælden par, der ønsker en ægte photojournalistic bryllup uden nogle traditionelle dækning. Hvis de rent faktisk vil have det, vil jeg kraftigt anbefale, at som en amatør du ikke accepterer at skyde bryllup. Hvorfor? Efter alt, du sandsynligvis tænker at det er lettere at skyde med held en oprigtig, photojournalistic stil bryllup end en traditionel en ret? Tja, hvis du tænker, sorry, men du er helt forkert.

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor svært det er at kunne skyde et bryllup i denne stil. Personligt mener jeg, det tager en meget mere talentfuld fotograf til at skyde en photojournalistic stil bryllup og få et godt resultat. Dette er fordi det tager en hel del erfaring at åbenhjertigt fange de særlige øjeblikke i en bryllup konsekvent, og stadig få en selv og fuld dækning af dagen. Jeg virkelig ondt for par, der vælger denne form for bryllupsfotografering og ikke får en virkelig talentfuld fotograf, fordi ofte de vil blive skuffet over resultaterne.

Smukke bryllupsbilleder i midtbyen


Hvis et par anmoder dig at skyde hele arrangementet oprigtigt vil jeg kraftigt opfordre dig til at få din par at forstå risikoen forbundet med at have en hel bryllup skudt i denne stil, og få dem til at acceptere nogle stillede, men afslappet skud, hvis det overhovedet er muligt. Sikker på, hvis de er døde imod det, ikke tvinge spørgsmålet, men sørg for, at de ved, du ikke kan garantere resultaterne under disse omstændigheder.

Forslag om den bedste måde at stille folk under forskellige omstændigheder, herunder forsøger at gøre billederne ser mindre stillet og mere naturlig, vil blive dækket i lektion 5, "Bryllup udgør 101". I mellemtiden skal du bare berolige parret at du vil gøre dit bedste for at fange nogle virkelig oprigtig øjeblikke, nogle stillet men meget naturligt udseende øjeblikke, samt deres formelle skud. Ved at gøre dette kan du arbejde med dem til at organisere bryllupsdag bedste du kan gøre dit job, mens ikke at komme i vejen for dem der nyder deres dag. Ud over dette, vil både du og parret være "på den samme side" hilsen den måde dag vil gå.

Når dette er afgjort, du har brug at få en forståelse af den tid du har til at arbejde med. Dette er noget, der varierer med hver bryllup, fordi folk har forskellige tidsrammer etc. til den store dag, samt forskellige kulturer har forskellige traditioner. I Australien har par for eksempel ofte nogle tid, op til flere timer, mellem vielsen og den faktiske modtagelse giver masser af tid til fotografier. I USA forstår jeg dette er noget usædvanligt, med de fleste bryllupper at have ceremonien og derefter reception med en kort pause i mellem. Uanset ordningerne for brylluppet, du skal bruge denne planlagt meget godt på forhånd. Den bedste måde at gøre dette er at starte med en tidsplan. Udarbejde et standarddokument til bruden og gommen at fylde ud med følgende oplysninger:
Billeder af brud og gom
Brudens fulde navn
Brudens adresse og telefonnumre
Brudens forældres navne
Brudepiger navne
Brudens emailadresse
Brudgommens fulde navn
Gommens adresse og telefonnumre
Gommens forældres navne
Groomsmens' navne
Gommens emailadresse
Adresse hvor bruden vil blive klar
Adresse hvor ceremonien vil blive afholdt
Adresse hvor reception vil blive afholdt
Disse er alle de vigtigste oplysninger om oplysninger, skal du inden brylluppet, undtagen tidsplanen. I løbet af dagen, vil du have en kopi af det i lommen hele tiden til at hjælpe dig huske alle navne, hvis det er nødvendigt. I bunden af dokumentet, udarbejde en tidsplan med følgende centrale elementer og de gange, de opstår, justeres som krævet for din specifikke situation. Tilføje uanset ekstra elementer i du skal aktivere tidsplan præcist afspejler dag:

Ankomme til Brudens hus
Forlade brudens hus
Ankomst ceremonien - fotos af gommen og forældre
Ceremoni
Formals
Portrætter med bryllupsfest
Reception
Finish
I diskussionen med par skal du slå sig ned på gange for hver sektion. Glem ikke at inkludere rejse tid, set-up tid osv. Efter ceremonien Husk skal du generelt tillade par at blande sig i ti minutter eller deromkring, og derefter skal du mindst 20 minutter til at tage de familie formals, medmindre de har meget små familier. Hvis der er begrænset tid mellem ceremonien og reception finde ud af, om er parret parat til at se hinanden på forhånd. Dette vil gøre dig til at tage nogle af dine portrætter tidligt, når du har lidt mere tid og en masse mindre pres.


Mellem din diskussion om stilarter af fotografering og afregning på tidsrammen vil både du og parret normalt have en god forståelse af den måde dag vil køre, og hvad der forventes af alle.

Ud over alle de ovennævnte er det en god ide at spørge par, hvis der er nogen centrale fotografier, som de skal have. Nogle gange vil der være en speciel gruppe af venner, de vil fotograferede eller en bedstemor, der skal gå tidligt på grund af dårligt helbred, eller de vil ønsker en sammenstille skud af alle gæsterne. På samme tid, bede dem om at have en tænke over hvilken familie formals vil de kræve (dvs. der skal være på billederne) og om muligt få dem til at forberede en liste. På dag, få en betroet familie medlem på hver side at runde op de mennesker, der skal være i skuddene, så når du går til at skyde formals der er så lidt forsinkelse som muligt.

2. Din forberedelse til dag

I tidligere poster har jeg talt om, hvordan du skal være helt bekendt med dit udstyr, brug af flash, fyld flash, bevæger sig mellem forskellige lysforhold osv. Dette afsnit er simpelthen at styrke dette krav. Du skal være helt fortrolig med dit udstyr, så dag du tilbringe næsten ingen tid ændre indstillinger eller roder rundt osv.

For at hjælpe med dette, kan du begynde at eksperimentere derhjemme. Brudens hus er tilbøjelige til at være ens med hensyn til lysstyrke etc. Skyde en ven i hjemmet, eksperimentere med vindue lys osv. Kontroller, at du ved hvad ser godt med hensyn til dine indstillinger osv. Finde ud af, hvor langsomt du kan skyde uden kamerarystelser ved at blive et problem. Vigtigere, at få en idé om, hvordan din flash opfører indendørs, når at blive kastet. Dette er også en fantastisk tid at øve dine rejser.

Næste, gå udendørs i fuld sol og i praksis bruge flash til at overmande skygger. Dette bør kun være nødvendigt, når den faktiske ceremoni er i fuld sol, fordi du vil normalt efter at have din portrætter, familie formals og faktisk enhver foto, hvor du har kontrol over placeringen, skudt i skyggen på en solskinsdag. Dog skal du være parat til at tackle fuld sol tilfældes skyld. På en overskyet dag nødt vi simpelthen til at prise Herren og takker ham for den gigantiske softboks, at sørger for en overskyet himmel.

Unikke bryllup foto fra Vandet


I skyggen, tag portrætter bruge fyld flash på forskellige indstillinger. Senere undersøge skud og afgøre, hvad ser bedst for dit system. Som jeg sagde til min Canon gear jeg foretrækker-1 2/3 til - 2 FEC, men dit grej kan være anderledes - du nødt til at teste dette.

Test dine linser på forskellige åbninger til portrætter. Vide hvad vil og ikke vil være i fokus ved enhver given blænde. Hvis du planlægger at skyde med lavvandede dybde af feltet praksis at opnå disse resultater. Anmeld skud senere for at sikre de er, hvad du forventede.

Hvis det overhovedet er muligt, Besøg spillestedet kirke og modtagelse, der skal bruges på dagen. Få et indtryk af lysstyrken i kirken, og afgøre, hvad slags resultater du vil være i stand til at komme i form af omgivende lys. Plan for hvor du vil stå under ceremonien, og afgøre, hvis du skal en længere linse til tilstrækkeligt fotografere parret. Skal du bruge et stativ? Hvis det er tilfældet, skal du finde ud af, hvor det vil blive oprettet. Hvis du bruger et stativ, Sørg for at har du en form for hurtig udløsning, så du kan hurtigt frigøre kameraet, hvis det kræves.

Udenfor kirken udseendet for en egnet placering tæt på indgangen, hvor din familie formals kan være skudt. Sørg for du bestemme en dejlig skygge spot (i tilfælde af lyse sol), og sikre, at det sted, du vælger har en ikke-distraherende baggrund.

På receptionen centrum spejder rundt for egnede steder til fotografier. Hvis du har masser af tid mellem ceremonien og reception kig til nice steder tæt på de steder, hvor du kan være i stand til at tage skud. Spørg venue manager, hvis de har prøve album tilbage af fagfolk med skud, der blev taget på spillestedet - disse kan give dig gode idéer.

I Resumé, dit bedste for at være fuldt forberedt - på denne måde selv hvis tingene ikke går ret du kan hvile mageligt i bevidstheden om, at du var så forberedt som du kunne eventuelt være. Alternativet er at tænke bagefter "Hvis bare jeg havde gjort det før dag..." osv.

Fotograferne viser de smukke bryllup fotos


3. Gear forberedelse

Dette er temmelig ligetil, men du ville blive overrasket på hvor ofte små ting kan fange dig. Dagen før du skal gøre følgende:

Opkræve alle dine kamera batterier
Sikre du har nye batterier til flash-enheder, og mindst ét sæt udskiftninger
Formatere alle flash-kort. Kontroller dine ekstra flash kort er handy, og at du har en måde at vide, hvad du allerede har brugt på dag, og hvad er stadig tom.
Sørg for, at kameraerne er sat op den samme - det er især vigtigt, hvis du har lånt eller lejet en anden kamera.
Dato og klokkeslæt på begge kameraer er korrekt
Kontrollere, at kameraerne er indstillet til rå fange, og automatisk hvidbalance. Du kan bruge andre former for hvidbalance, men hvis skyde RAW du kan justere senere, og tro mig - du har nok at tænke på dag uden dette.
Ren din sensorer for at fjerne støv
Rense dine linser, og tjekke de er indstillet til AF. Helst fjerne beskyttende filtre.
Sørg for at du har linsen hætter i tasken (det er noget jeg skal have dækket i den forrige lektion - du skal aldrig tage et billede uden en hætte, undtagen om natten. Hvis dit objektiv ikke kommer med en hætte, købe det. Forskel i forhold til flare, farvemætning og kontrast er forbløffende).
Kontrollere alt grundigt, Sørg for at det hele fungerer.
Sætte en flaske vand og en snack (f.eks. en energi-bar) i tasken - du vil blive overrasket over hvordan dræne en hel dag med skydning kan være.
4. Håndtering af forandringer på dagen

Uanset hvor godt du planlægger, er der vil være ændre på den dag, der betyder, at tingene ikke køre den måde, du forventede. Du skal være i stand til at rulle med slag og holde på skydning hvis du vil komme igennem dagen med dækning kan være stolte af. Her er nogle hurtige spørgsmål, det må du gerne ansigt:

Du glemmer at tage nogle billeder, du har planlagt at tage. For eksempel, måske du har glemt at få et skud af brudekjole, før bruden sætte det. Ja, det er en vigtig skud men ikke klynke - hvis det er virkelig vigtigt, du kan tage det en anden dag. Kun stress over skal have skud - alle resten bare udgør en del af det samlede billede, og parret sandsynligvis vil ikke mærke at du ikke har et skud af dette eller hint, så længe du får nøglen skud.
Du kan ankomme for at tage billeder af bruden, kun for at finde hun er sent fra at få sit hår. Pludselig er din en time af billeder blevet 30 minutter eller 15 minutter. Hvis dette sker, gøre de skud, du kan gøre mens du venter. Få tæt ups af blomster, parfume flaske, kjole osv. Må ikke få stressede, det er ikke din skyld, at hun er sent. Når hun er klar få, hvad du kan i den tid du har til rådighed.
Parret vil tilbringe mere tid, end du ønsker at få lykønskes af gæster efter brylluppet. Hvis du har masser af tid, lade dem slappe af og hygge sig før formals. Men hvis du er på en stram tidsramme give dem tid, der er aftalt i tidsplanen, og derefter forsigtigt og høfligt foreslå, at de begynder at flytte til hvor formals vil blive taget. Publikum vil følge dem, og du vil være i stand til at bo på tid.
Være ikke en tyran, hvis tingene går pære-formet i tid forklare det til par og lad dem bestemme, hvad der er vigtigt. Du kan normalt knivspids 15-20 minutter fra begyndelsen af modtagelsen hvis det er absolut nødvendigt, men lad dem foretage opkaldet. Holde øje med tiden, og lad ikke din fotografering skåret i deres modtagelse uden deres samtykke.
Det vigtigste er at prøve ikke få stressede. Jeg ved at det lyder nemt at sige, og svært at gøre, men hey - mere praksis du gøre mindre stress vil du opleve. Der går du, et andet incitament til praksis! Hvis du er stresset eller forvirret du vil begå fejl, og så godt som bruden og gommen vil ikke nyde sig selv. Det er meget vigtigt at sikre, at bruden og gommen har det sjovt, fordi hvis så der kommer i skud. Joke med dem, give positiv feedback, få dem til at føle sig godt om sig selv osv. Alt dette vil bidrage til dem der har en bedre dag.
Bryllupper skal fotograferes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar