tirsdag den 3. december 2013

Hvilket kamera skal man bruge til bryllupsfoto

Udstyr - hvad skal jeg bruge?

Nå nu får vi at gearhead's paradise. Jeg er sikker på nogle af mine læsere, efter denne serie vil nyde blevet venter nemlig netop dette emne, fordi det kan give dig en undskyldning for at købe noget fotografisk karakter. Nå, det kan, men det er ikke hvad denne lektion handler om. Dette indlæg handler om de værktøjer, der vil hjælpe du skyde et bryllup og få resultater, der er af professionel standard.

Se flotte bryllupsfoto ved fotograf bryllup

Nu ikke få mig forkert, jeg ikke er en, der mener, at bedre redskaber vil gøre en bedre fotograf. Fotografer blive bedre med erfaring, uddannelse og en forpligtelse til at forbedre. Når det er sagt, er der et grundlæggende niveau af nødvendige udstyr til at fange billeder, der vil gøre et par se deres bedste, og gøre billeder som du kan være stolte af, og de kan være stolt af at vise.

Hvor du skal begynde? Nå lad os starte med kameraet og gå videre derfra.
Fotos fra bryllup


1. Hvad kameraet behøver jeg?

Nå, for at skyde et bryllup skal korrekt du et kamera, der kan gøre flere ting. For det første, det skal være i stand til at fange en række forskellige vinkler, fra vidvinkel til telefoto. For det andet skal det støtte en ekstern flash. For det tredje, det skal være i stand til at skyde i svagt lys og få rimelige resultater. Næste, det skal være i stand til at skyde i RAW-tilstand, og endelig, det nok opløsning til at give dig nogle kapacitet til at beskære og stadig have skal nok pixels til venstre for et godt skud. Hvad betyder dette? Godt hvad det betyder er, at du virkelig har brug for en digital SLR.

En DSLR tilbyder den største mængde af fleksibilitet for den moderne bryllupsfotograf. Jeg ønsker ikke at banke skyde film, eller nogle af de store Bryllupsfotografer, der skyder i en photojournalistic stil med Leica afstandsmålere eller lignende, men hey - denne blog er ikke rettet mod dem. Som beskrevet tidligere denne blog er fokuseret på den håbefulde nybegynder eller entusiastiske amatører, der er blevet anmodet om at skyde et bryllup, og disse dage 99% af disse mennesker vil være at skyde digitalt.

Så du virkelig har brug for en DSLR, men hvad betyder det? Der er snesevis af forskellige kameraer tilgængelige, forskellige mærker, forskellige pris point osv. Nogle anses "professionelle", andre "prosumer" eller "amatør" eller endda "entry-level". Hvad er god nok?

For at være ærlig, er det faktisk ligegyldigt hvilken type kamera du har i høj grad, er hvad der er ekstremt vigtigt at du kender dine valgte værktøj vrangen ud. Du skal forstå, præcis hvordan dit kamera vil reagere i en given situation, og hvis dette er tilfældet, du kan få mest muligt ud af det, og få resultaterne du forventer, og at din brudeparret leder. Når det er sagt, jeg plejer at forsøge at narre dig, at nogle kameraer ikke er bedre end andre for bryllupsfotografering, men effektivt, hvis dit kamera kan opnå anstændig billedkvalitet ved ISO 800, og sige 8MP opløsning, det skal være fint. Højere opløsning kameraer giver dig mere plads til større udvidelser og også give dig mere plads til beskæring uden at påvirke billedkvaliteten for meget.

Endelig, og det er vigtigt, hvis du er den officielle bryllupsfotograf for nogen på deres store dag nødt du til at have to kameraer. Dette er et absolut must, ingen spørgsmål om det spørgsmål. Hvis du kun har ét kamera, låne et kamera fra en person, eller Sørg for, at nogen ved brylluppet vil have et kamera kan du bruge hvis din craps ud. Hvis du gør dette, også Sørg for at den anden kamera har de samme indstillinger som din. Hvis jeg har nogensinde skyde med en anden fotograf på bryllupper og vi swap kameraer for nogle grund, vi altid ender med at forbande hinanden, fordi vi oprettet vores kameraer forskelligt med hensyn til at vælge fokuspunkter osv. Disse medfører, at vi mangler billeder som vi vænne sig til de forskellige kontrolelementer. Du skal sørge for at du trygt kan bruge din ekstra kamera, hvis det kræves.

At have en ekstra kamera er også en bonus for hurtigt skiftende omstændigheder, hvor du måske ellers vil ændre linser, men ikke har tid. Simpelthen grab kamera 2 med forskellige linse og skyde, før de går tilbage til kamera 1.
Bryllupsfotos ved skoven

Ingen kommentarer:

Send en kommentar