tirsdag den 3. december 2013

Kompetencer som bryllupsfotograf?

Overvej, om du er kompetente nok til at tillidsfuldt fotografere brylluppet


Lektion 2 vil specifikt taler om teknikker og grundlæggende fotografisk viden, der kræves til korrekt skyde et bryllup, men du skal også overveje din erfaring i bryllupsfotografering, samt generelle fotografering. For eksempel kan du være en fremragende fotograf i almindelighed, men ingen bryllup oplevelse. Hvis dette er tilfældet, er du ikke tilbøjelige til at gøre et godt stykke arbejde.

Der er flere måder at forbedre dine færdigheder i denne henseende. Den bedste måde, og den eneste rigtige måde at fuldt Forbered dig, er at bistå en professionel bryllupsfotograf til at skyde flere bryllupper. Nogle professionelle fotografer vil være glade for at acceptere bistand fra en ivrige amatør har interesse i bryllupsfotografering, og tillade dig at være en ulønnet assistent. Dette er mere almindelig i større byer hvor konkurrencen mellem fotografer er ikke så hård, men i mindre regionale byer kan du have problemer med at overtale en lokal fotograf til at hjælpe dig. Den bedste måde at gøre dette er at blot forklare de omstændigheder - at du ikke forsøger at blive en fotograf, du vil bare hjælpe en ven med deres bryllup.

Hvis du er heldig nok til at overbevise en fotograf til at ansætte dig som assistent du kan ikke engang tage et foto til din første adskillige bryllupper, men du vil helt sikkert lære meget. Det er sådan jeg startede min fotografiske karriere. Jeg lærte at styre dagen, hvad billeder at tage, hvad teknikker er påkrævet, hvordan man skal håndtere brude og gæsterne og mange andre færdigheder ved at bistå en krydret pro bryllup.

Hvis dette er umuligt er den anden måde at forbedre dine evner til at læse tekstbøger om bryllupsfotografering. Der er mange forskellige titler, alle giver gode råd, jeg har købt et par og læse dem dækning til at dække før jeg nogensinde tog et kamera til et bryllup. Jeg køber stadig regelmæssigt bøger hvor jeg ser nye teknikker, der interesserer mig, eller nye rejser og stilarter, som jeg ønsker at eksperimentere med. Simpelthen gøre en søgning på Amazon under "bryllupsfotografering" for at finde masser af titler, som alle er tilbøjelige til at hjælpe dig på nogen måde. Gennemsøge disse bøger ikke bare for gode råd, men for egnede rejser osv. Du har praktiseret disse rejser godt før brylluppet for at sikre du har dem ned pat.

Foreslå, at parret stadig vælge en professionel fotograf


Du skal forklare par, mens du er en god fotograf, bryllupsfotografering er en meget specialiserede færdigheder og at de ville være godt tjent til at seriøst overveje at hyre en professionel før udnævnelsen du. Ikke-fotografer ofte ikke forstår de vanskeligheder, og de tror måske blot, at de ved at leje du få de samme resultater, men for uden omkostninger. Du nødt til at befri dem af dette begreb. Hvis de ønsker du har en inddragelse af en grund, foreslå at bruge en professionel, der vil lade dig hjælpe ham. Dette vil gøre det muligt for dig at blive involveret, men fotografen stadig har ansvar for at levere det endelige resultat.

En anden overvejelse er, at ved beder dig om at fotografere brylluppet de effektivt beder dig til at arbejde hele dagen til dem - det er ikke som at spørge nogen til at gøre en læsning på brylluppet eller for at spille guitar som bruden træder kirken. Du vil arbejde hårdt for 6-8 timer, og du vil ikke kunne bare slappe af og nyde dagen ligesom andre gæster. Mens dette måske være fint, hvis det er en fætter eller en bekendt at blive gift, jo tættere din relation til par mere vigtigt at du er fri til at interagere med familie og venner under begivenhederne. Husk at hvis du fotograferer bryllup du ikke råd til at blive for involveret med dag som tilskuer - du skal se hvert øjeblik for at næste fotografi. Under disse omstændigheder vil parret sandsynligvis få de bedste fotos af dig at være fri til at nyde begivenheden, mens en anden person gør fotografering. Efter alt, kan du altid give dine bedste fotos til parret senere - uden pres for at være den eneste optager af deres dag.

Mens du kan være i stand til at gøre et stort stykke arbejde, hvis du ikke konsekvenserne kan være alvorlige, og i bedste fald ville de have potentiale til at skade dit forhold til parret og ødelægge deres resultater på deres store dag. Hvis parret ikke er alvorligt økonomisk begrænset, eller alternativt bare ligeglad om fotografering bør du tryk kraftigt på for dem at inddrage en professional.

Gøre parret klar over dit erfaringsniveau

Som beskrevet ovenfor, kan parret tror, at du, som en erfaren fotograf, vil kunne levere et professionelt niveau af dækning for deres bryllup. Mens dette kan være tilfældet, mere end sandsynligt, hvis du er uerfarne som en bryllupsfotograf vil du ikke opnå et resultat lige så god som en erfaren bryllup pro. Det er bare karakteren af enhver opgave, som du udfører det mere ofte du få bedre på det. Når jeg ser tilbage på mine første 10-15 bryllupper ser jeg problemer med min dækning af dagen. Dette var efter hjælpe på mange bryllupper, og masser af praksis. Det tager en masse tid til at blive en god bryllupsfotograf.

Hvis de vælger du at skyde bryllup, selv efter du har anbefalet, at de får en professionel, skal du gøre dem opmærksom på, at kvaliteten af de endelige skud ikke er hvad de kan forvente fra en erfaren bryllupsfotograf.

4. Overveje at udarbejde en aftale om bryllup

Selv om du ikke betaling for dine tjenester bør du i det mindste overveje en bryllup aftale at dække dig i tilfælde af at noget går galt. Professionelle fotografer generelt bruge en juridisk bindende aftale til at beskytte deres interesser, men det er ikke passende for en ven. Noget som dette kan være egnet, især hvis den person, hvis bryllup, du fotograferer ikke tæt familie. Bemærk venligst, at jeg tager intet ansvar, at dette ikke kan hjælpe i din jurisdiktion.

Jeg ser frem til at tage billeder af din bryllupsdag, det vil være en stor dag!

Jeg bekræfter, at brylluppet finder sted på [Indsæt] på [Indsæt] og jeg vil være på [brides] house at [] til at tage billeder forud for
bryllup. Jeg vil også tage billeder på [Indsæt andre detaljer]

Som du ved, jeg tager disse billeder uden omkostninger og som en personlig tjeneste til dig. Vi har drøftet hvordan du ønsker dine billeder til at ligne og mens jeg vil tage alle pleje og ansvar i at yde disse billeder til dig i henhold til begge dine forventninger, jeg accepterer intet ansvar, der kan forhindre levering af disse fotos til dig eller resultatet af billeder i henhold til dine forventninger.

Som er almindelig praksis med alle fotografer, forbliver alle rettigheder og ophavsret til billederne taget hos mig (for eksempel jeg kan
bruge en fantastisk skud til reklame, markedsføring eller display). Du kan dog have en ubegrænset ikke-kommerciel licens for brug, reproduktion og distribution af billederne (med andre ord kan du virkelig gøre noget du vil med dine fotos).

Samtidig håber at undgå nogen unødvendige legalities er det virkelig vigtigt for mig, at du forstår mit ansvar og andre vilkår, der er indeholdt i denne skrivelse. Derfor kunne du venligst bekræfte din accept af betingelserne i dette brev ved at anerkende den dublet og vender tilbage til mig.

Det er vigtigt i det mindste at give dem noget, der giver dig en begrænsning på dit ansvar, især hvis du acceptere enhver betaling for opgaven.

Fotografering af bryllupper

5. Plan for det værste tænkelige scenario

Du skal også planlægge mod uforudsete udgifter mest sandsynligt at være risici. For eksempel, hvis du er alvorligt syge på bryllupsdagen og kan ikke skyde bryllup du har en sikkerhedskopi? Har du et andet kamera for at sikre, at problemer med ét kamera ikke stoppe dig i dine spor? Hvad med hvis du slippe og bryde din linse, har du et alternativ til at holde skydning? Har du tilstrækkelig hukommelse til at skyde det hele i RAW? (mere om dette i en senere lektion). Dette er alle en del af planlægningen for succes, og vil blive dækket i begge lektioner, 3 og 4.

6. Før du accepterer, overveje dette

Jeg ved, du ønsker at være fotograf på dagen - efter alt, du er sandsynligvis passioneret om din fotografering og føler at du kunne gøre et stort stykke arbejde. Jamen, så lad mig forsikre Dem om, at når alt er sagt og gjort, du ikke gonna være så god ved dette som en erfaren bryllupsfotograf. Du skal tænke to gange om hvordan dit forhold til parret kan påvirkes hvis (Gud forbyde det) du skrue op og gør et dårligt stykke arbejde.

Det er meget nemmere at sige ingen nu, og hjælpe dem med at vælge en professionel fotograf, (muligvis en, der lader dig hjælpe), end det er at forsøge at inddrive fra en situation, hvor du koste dem post af deres vigtigste dag. Tror to gange før du accepterer, og hvis du gør, anerkende dig selv at du har en forpligtelse til at få dem de bedste resultater du kan, og forberede i overensstemmelse hermed.

Fotos fra bryllupper


Ingen kommentarer:

Send en kommentar