mandag den 9. juli 2018

et stort bryllup

Gøre Dit Bryllup Let Med Disse Tips

Læs artikel foran for at få nogle gode tips om planlægning et stort bryllup og holde i dit sind i processen. Det er meget nemmere end du måske tror.

Religion er et vigtigt element i ethvert bryllup og ægteskab.

Den brudekjole kan være ganske dyrt. Når du shop for en kjole, så prøv at kigge efter kjoler, der ikke er traditionelle bryllup kjoler. En enklere kjole kan passe til dine behov, og vil være mindre dyr som en faktiske brudekjole. Selv med nogle ændringer for at fuldføre din vision for den kjole, kunne det stadig være billigere end en egentlig bryllup kjole.

Når du planlægger om, hvem der skal give talerne på dit bryllup, skal du sørge for at få dem til at forklare, hvad de kommer til at sige foran dig, så du ved, hvad de siger, er korrekt. Der vil være mange forskellige generationer på brylluppet, og en joke, at de unge kan relatere til, ikke kan være godt for ældre at høre.







En ting er at huske at overveje til dit bryllup er transport. Prøv at få taxier og limos for folk, der ikke har rider tilbage til natten ender. Dette er også nyttigt for alle, der har haft alkohol i receptionen.

Brides bør en hud, inden du går ned ad kirkegulvet. Kig efter en brude facial behandling, der omfatter hud-beroligende og lysning af ingredienser såsom rose, havet salte, rose og cremet scrubs.

Brides, der ønsker at gnistre måske lyst til at tilføje nogle prangende sten til deres buket, som rhinestones, Swarovski krystaller, og endda diamanter. Du kan gøre dette ved at knytte små krystaller, kostume smykker, eller et arvestykke af din egen. For at sikre, at det passer hele din ensemble, fortsat er i overensstemmelse med den klippe, størrelse og klip af stenene.

Når indbydende kære til destination bryllupper, spørge dem, hvis de ønsker at bo i bryllupsrejse, også! Dette vil give dem en ferie de aldrig vil glemme, så godt!

Omfatter gaver, der er sikker på at være nyttig, mens du er på placering på brylluppet, som en turist kort, turistkort, et engangskamera, en hat, og pjecer fra sjove steder at besøge i området. Du kan også indeholde flyers og kuponer til restauranter i området, så de selv kan vælge, hvor de foretrækker at spise.

Det kunne få farvet eller krøllet inde i dit skab.

Hvis du planlægger på at tjene flere kurser, de har brug for at blive underholdt, indtil det kommer ud med små snacks som slik på bordene, du har sat op. Du kan også tilbyde kiks, tynd kiks eller enhver anden type af små godbidder.

Fotografer Fyn


Spørg nogen til at låne et element til at bære noget af deres, på din store dag.

Hvis du planlægger et bryllup udendørs, sørg for at du har en backup plan. Du kan leje nogle store telte, ud til en offentlig plads.Du kan også tænke på, at træ planker ned for at forhindre, at gæsterne ikke får mudder på deres sko.

Informere festmåltider, hvis du vil have dit bryllup reception udendørs. Du kan bruge smarte covers til at beskytte din mad. Du ønsker måske at have et køleskab eller nogle kølere på stedet for at holde forfriskende drikkevarer kolde.

Altid kigge ind i juridiske krav for din placering, når planlægning en destination bryllup.

Gør dine blomster skiller sig ud ved at indarbejde forskellige højder. Derefter, skal du omgive dem med kortere vaser, som har fyldige blomster, hortensia eller pæoner rundt i høje vaser. Kort og mindre blomster, der skulle være et par nuancer lysere end den vigtigste blomster.

Sørg for, at dine brudepiger om kjoler, før de er iført. Mange venskaber er anstrengt på grund af simpel uenighed om en brudepige ' s kjole. Vælg noget, der er overkommelig, det er en overkommelig pris, og at dine brudepiger vil kunne lide. Dette kan hjælpe dig med at have et stort bryllup uden at såre nogens følelser.

Forskning i forvejen ethvert band eller DJ, som du bruger. Når du ved, hvem du er i gang med, at få en underskrevet kontrakt med et band eller DJ.Du behøver ikke ønsker at geare op uden musik til at sætte en nuance af blå på din modtagelse!

Når du vælger din bryllup indretning, især blomsterdekorationer, så gør det med layout af dit spillested i tankerne. Fine ordninger kan ikke være egnet til et meget varmt eller blæsende udendørs bryllup. Du kan også have behov for særlig forsyninger til at dekorere en udendørs spillesteder.

Start planlægningen af jeres bryllup præparater tidligt. Hvis dit bryllup er kommet godt ind i fremtiden, og du vil få et meget større udvalg af bryllup handelssystemer og relaterede tjenester at vælge imellem. Dette gør det muligt for dig at vælge de leverandører, der bedst opfylder dine behov og budget.

Tænk at minimere måltid til dit bryllup. Dette vil bidrage til at sænke omkostningerne.Du kan bo under budget, hvis dine familiemedlemmer og nære venner er tjent mindre mel end normalt. Hvis du ikke kan gøre, at du måske er nødt til at have færre gæster i stedet.

Sørg for at du holde sig ajour med vejret kommer til at være ligesom. Hvis betingelserne for vejret er dårlig, så dine gæster kan ikke ønsker at fejre i løbet af denne tid, at gæsterne formentlig ikke vil ønsker at tilbringe en masse tid, hvis dagen er et varmt og fugtigt. På samme måde, de kan gå tidligt, hvis de er for kolde på din vinter-party. Små værelser for at sikre komfort for dine gæster, få nogle fans i tilfælde af, at det er en varm dag.

Altid være opmærksom på naturen og hvordan hun kan få vejret.Selv om der er en lille chance for, at du aldrig ved, hvad der kan ske, være forberedt og have en alternativ hjemmeside klar til at gå for dig og dine gæster.

Brides bør forsøge at undgå, at der indlysende tan linjer. Du kan ønsker at få tan, før du bryllup, men tan linjer kan være distraherende.

Planlægning et bryllup er ikke så svært som folk gør det til at virke. Når du har de rigtige info, planlægning dejlige bryllup kan være en leg. Brug hvad du har lært, så du kan få dit bryllup slå ud af præcis den måde du ønsker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar