søndag den 8. juli 2018

din bryllupsdag

Tror Du er Klar Til Dit Bryllup? Læs Videre For At Lære Mere

Dit bryllup er en vidunderlig mulighed for at udtrykke din glæde og deler den med dig. Hensigten med denne artikel er at samle på ét sted samler nogle af de bedste tips, fremhævede nedenfor vil hjælpe dig med at organisere en vidunderlig og uforglemmelig bryllup.

Brug en ven eller et familiemedlem ejendom at være vært for dit bryllup.













Den vigtigste ting, du bliver gift, er naturligvis den person, du gifter dig med. Der er ikke grund til at skynde ting-har du et helt livsforløb med dette vigtige valg. Tænk grundigt over denne person, og hvilke ting i dit liv, du ikke kan undvære, sammen med det, du ikke kan leve uden.

Hvis tanken om en kage, der koster tusindvis af dollars og pakker på tusindvis af kalorier ruiner din appetit, taler med de lokale bagerier om noget med en mindre portion størrelse. Nogle bagere kan skibet lavere kalorieindhold cupcakes og tilbyder også glutenfri muligheder som ikke-kalorie sødestoffer, frugt-fyld, som gluten-frie valg, hvis du ønsker det.

Sørg for at shoppe flere fotografer, før picking den fotograf du hyre til dit bryllup. Du har aldrig ønsker at blive stukket med en fotograf, der er usandsynligt, at gøre dig glad i den sidste ende.

Når indbydende kære til destination bryllupper, spørge dem, hvis de ønsker at bo i bryllupsrejse. Dette vil hjælpe med at give dem en ferie bagefter!

Det kan få farvet eller krøllet i dit skab.

Læs også:


Du er nødt til at planlægge dit bryllup ned til hvert krævende detaljer, fra mad til receptionen begivenheder. Du ønsker at gøre det spændende og vække alle dem, der har valgt at være en del af den særlige dag.

Hvis middag er ikke en del af din modtagelse planer, tænke på at bruge andre møbler i stedet for borde og stole. Bløde siddepladser tilbyder en måde for deres at være adskilt slapper områder, hvilket betyder, at du kan selv partition forskellige lounge-miljøer gennem din reception stedet.

Hvis du er planlægning et bryllup uden, sørg for at have en plan B i tilfælde af at det regner, eller der er andre uforudsete forhold. Du kan leje nogle store telte, eller vælge et sted med en park og en hal. Du kan også tænke på, at træ planker ned for at forhindre, at gæsterne ikke får mudder, der er forårsaget af regn.

Gør din blomster er smuk, ved at koordinere alle aspekter af dekoration. Vintage temaer, der er gode til at gøre din ceremoni op.Prøv lyserøde pæoner til at pifte rummet.

For at blive klar til den første dans, kan du overveje at øve din dans før dit bryllup, mens iført en lang nederdel. Mens du kan blive vant til at gå eller dans i en kjole, din brudgom, kan ikke være helt så sikker på hans evner. Dette vil mindske følelsen af iført en lang og puffy kjole.

Anmode om en udtalelse, før du foretager en beslutning om, hvad tuxedo du ønsker at få.

Det er virkelig muligt at have et bryllup med et lille budget. Et bryllup behøver ikke medføre, at du i gæld. Du kan tage sig af invitationer dig selv, favoriserer og blomsterarrangementer.

Forskning DJ, at du tænker på leje. Når din beslutning er truffet, er du nødt til at sikre, at den person, der underskriver en skriftlig kontrakt for bekræftelse. Disse trin kan hjælpe dig med at undgå at have din bryllupsdag.

Når du vælger din bryllup indretning, og især blomster arrangementer, så husk at overveje din bryllup placering. Fine blomsterdekorationer må ikke være egnet til et meget varmt eller dårligt vejr. Du kan have behov for særlig udstyr til visse steder som parker og strande.

Du ønsker måske at skære ned på et stort fancy måltid størrelse til din reception. Dette vil bidrage til at sænke omkostningerne.Du vil bedre være i stand til at holde på budgettet ved servering af små måltider for at kære. Hvis du ikke føler, at det er en farbar vej, kan du nødt til at have færre gæster i stedet.

Brides, der planlægger at blive gift i en stropløs kjole bør forsøge at undgå at vise distraherende tan linjer. Du kan have en nice tan forud for dit bryllup, men tan linjer vil kun distrahere fra din kjole.

Når du har designet dit bryllup i tankerne, satte det ned på papir og begynde at forske i nogen tjenester, der kan hjælpe med din ideelle design. Når du kigger på de forskellige tjenester, der tilbyder dit ønskede design, luge dem ud ved at koste, og hvad de tilbyder.

Du vil sandsynligvis ønsker at tage billeder med mange af jeres bryllup. Hvis du har et stort bryllup, kan det være svært at finde alle de ønskede billeder, medmindre du har en tid, der er brugt til at tage billeder. Sørg for at planlægge et par timer med fotografen, og at du har din fotograf reservationer længe nok til at få alle de billeder, du har brug for.

Mens det er sund fornuft, vil du virkelig brug for at finde en kjole, der udvider sig når kroppen udvider sig.

Ikke har en ven med din bryllupsdag. Du ønsker disse billeder til at vare et helt liv.

Mænd deltager bryllupper kan slippe af sted med sort athletic sko som fodtøj.Bare være sikker på at de er rene, så dine sko må ikke gøre opmærksom og ser dårligt.

Den rigtige musik er afgørende for at sætte stemningen ved jeres bryllup skal være særlig relevant. Være sikker på, at de musikere, du ansætter, er i stand til at få gæsterne i godt humør! Du behøver ikke have din bryllupsdag at være kedeligt.

Når du shoppe efter en brudekjole, overveje ikke kun din favorit kjole stilarter, så du vælger en kjole, der vil være flatterende, og se fantastisk på dig. For eksempel, nogen af korte statur skal købe fra petite del af butikken, så shop i shop ' s petite afsnit i stedet for at ændre en kjole, der er normal længde.Du vil blive mere tilfreds med den rigtige størrelse til at begynde med.

En professionel bryllup konsulent kan gøre planlægningen af dit bryllup gå mere glat, og kan være en værdifuld assistent på dagen for brylluppet. Bryllupper er stressende, og mange ting kan gå galt. En professionel er bedst rustet til at se på alle detaljer, og enhver uventet dilemmaer. Du og din familie bør være i stand til at slappe af og fornøjelig tid på ceremoni og reception.

Bryllupper er berygtet for at tage en glædelig tid i et minefelt af stressende begivenheder. Brug hvad du har lige læst at sørge for en sådan et bryllup katastrofe ikke sker for dig.

Læs mere om bryllupper her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar