søndag den 8. juli 2018

Din specielle dag

Planlægning Et Bryllup Alle Vil Huske

Hvis dit bryllup er voksende i nærheden, kan du blive nervøs om planlægning et bryllup. Planlægning et bryllup skal være sjovt, og det er noget, som du er nødt til at afslutte understregede om, før den store dag kommer. Derfor er denne artikel for at hjælpe dig et par tips til at undgå unødig stress.

Dette gør, at du er komfortabel i løbet af din specielle dag.













Når du planlægger dit bryllup, fester, alkohol, skal være et hensyn til, hvilken type du ønsker at tjene, og hvilken type vil være den mest omkostningseffektive. Spørg om de forskellige muligheder, der serverer er tilgængelige via dit sted.

Når du planlægger, der vil være at give de taler på brylluppet, være sikker på at have dem fortælle, hvad de kommer til at sige foran dig, så du ved, hvad de siger, er korrekt. Der vil være en masse forskellige generationer på dit bryllup, så nogle gange er en joke mellem unge mennesker, er ikke godt modtaget af ældre.

Uafgjort i små dekorative elementer i alle elementer af din bryllup indretning. Disse små detaljer er uforglemmelig, og hjælpe med at binde det hele sammen for at skabe en smuk bryllup.

Læs mere:

Fortæl din ægtefælle-til-være så, at han ikke er overrasket.

Sørg for at belysningen på din modtagelse sted, kan det være nedtonet. Dette kan synes mindre, og lyse for varigheden af begivenheden. Ind med den belysning, der er tilgængelig på forskellige spillesteder, før de bestiller noget.

Giv dine gæster en online-liste over begivenheder, herunder dem fra ud-af-byen, vil vide, hvad de begivenheder, de skal få tid til og deltage. Omfatter hændelser, såsom generalprøven, middage, således at hver person ved, hvor den skal være.

Det kunne få farvet eller krøllet inde i dit skab.

Du kan binde alle de elementer sammen ved at vælge stoffer, der har unikke teksturer, mønstre, velour og satin, silke eller fløjl.

Hvis både bruden og gommen har en kærlighed til det at rejse, så prøv at kigge efter dekorationer at indarbejde denne særlige tema. Invitationer og SVAR udbedes-kort, kan blive gjort til at ligne alderen eller vintage postkort og boardingpas.

Hvis parrets familier fra forskellige kulturelle baggrunde, begge parter kan være beæret ved at indarbejde traditioner, efterfulgt af en reception, der indeholder traditionelle retter, decors, eller ritualer fra begge sider. Dette kan gøre for en spændende og uforglemmelig kombination, der vil tilfredsstille både familier kan være tilfreds med.

Tag hensyn til, hvad der kan gæsten ønsker at gøre, hvis du har at have en destination bryllup. Du ønsker ikke at sørge for, at du giver dine gæster nok tid til at planlægge. Prøv at sende save-the-date kort, ikke mindre end otte måneder forud for tid til at lade dem gøre de nødvendige planer.

Altid forstår de juridiske krav og restriktioner, når planlægning en destination bryllup.

Planen gruppe aktiviteter for gæster og medlemmer af wedding party. Du ikke ønsker, at alle de gæster, som blot ser til og venter på, at de sværger at komme til en tæt, inden de forlader. Der kan være en bred vifte af spil eller konkurrencer for at dine gæster kan tage del i.

Hvis brudens bryllup oplevelse ikke lever op til hendes forventninger, er det afgørende, at brylluppet møder sine standarder. Hun er sikker på at blive ulykkelig, hvis hun skal klare planlægningen for dig eller der er noget galt. Sørg for bruden at gøre alle vigtige beslutninger for at forhindre en katastrofe.

Spørg andre til rådgivning fra andre mennesker, før du vælger en tuxedo.

Skriv din egen løfter dig selv. Det kan være lettere at bare kopiere andre løfter, men du er den, der kender din søn det bedste. At skrive dine løfter kan tilføje mere mening og romantik til din specielle dag, og gør din elskede en til at føle sig tættere til din kommende ægtefælle.

Tænke om der serverer et lille måltid til bryllup. Dette vil bidrage til at sænke omkostningerne.Du kan forblive inden for budgettet, hvis du er i stand til at give folk en mindre mel end normalt. Hvis du ikke kan gøre det, kan du nødt til at skære ned på antallet af gæster, du inviterer.

Før du starter med at købe noget til dit arrangement, kan opnå en belønning-baseret kreditkort til brug for service. Bryllupper kan blive dyrt, så får 1% tilbage i belønninger kan ophobes hurtigt.

De sidste par minutter før ceremonien skal være fokuseret på dig.

Åbne en separat bank-konto udelukkende til dit bryllup omkostninger. Hvis du ikke har et ægteskab dato sat for dig selv, begynd at spare nu.

En stor gave idé til brudens party er en skræddersyet stykke af brugerdefinerede smykker, der forbinder bruden og brudepigerne.

Prøv noget nyt i forhold engagement ring.Måske ved hjælp af ringe, som har været i familien i generationer.

Når shopping for en kjole, ikke kun din favorit kjole stilarter, så du vælger en kjole, der vil være flatterende, og se fantastisk på dig. Kort mennesker bør kigge efter en petite kjole, og se efter kjoler i den petite sektion på grund af behov for kortere længde. Du vil være meget mere tilbøjelige til at føle sig glade og trygge på din bryllupsdag, hvis du får en kjole, der er den rigtige størrelse til at begynde med.

Planlægge dit bryllup ceremoni til eftermiddag, så du kan være en stressende dag.På denne måde kan du få klar til i morgen uden akkord af at vågne op tidligt.

Nu, at du kender mange ting at gøre og mange ting, man ikke skal gøre, når du planlægger det perfekte bryllup, kan du gå videre og planlægge det uden at miste dit sind. Sætter pris på planlægning og nyde dit nye liv som et gift par.

Læs også:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar