søndag den 8. juli 2018

bruden og gommen

At Blive En Familie: Alt, Hvad Du Behøver At Vide Om Bryllupper

Du bør være i stand til at se tilbage på jeres bryllup til at være en skattet og mindeværdig begivenhed for alle, der deltager. Planlægningen af et bryllup kan få på din sidste nerve, men det betyder bestemt ikke at være. Denne artikel er tips til at hjælpe med at gøre din drøm bryllup.









Når du planlægger et bryllup, så overvej grundigt, om de former for alkoholiske drikkevarer, der vil være tilgængelige, og også, hvor meget af en pris, de vil gennemføre. Spørg om de forskellige muligheder, der serverer dit sted.

Dit bryllup billeder vil indeholde minderne om en levetid.

Læs også:

Kylling og steak er rart, men de er ikke noget særligt, så hvad med at gå til en bred vifte? Udvalg gør livet spændende og uden tvivl vil gøre din aftensmad, noget at huske på!

Aldrig gå på sult kost, bare for at passe ind i en anstrengende vægt tab kost for at se dine bedste. Du kommer til at finde dig selv dehydreret og hydreret på dit bryllup. Du ønsker at bo på din store dag.

Det mest vigtige ting at overveje, når du er nødt til at tænke over, er den person, du gifter dig med. Denne livslang beslutning er én, der bør ikke blive hastet til. Synes om denne person, og hvilke ting, der vil drive dig til vanvid, såvel som de ting, der vil drive dig op af væggen.

Dette vil tillade dig til at se fantastisk uden diamanter.

Hvis du ønsker at tilføje nogle gnistre og klasse til din buket, skal du bruge krystaller, rhinestones, eller rhinestones. Du kan tilføje nogle krystaller, der har været limet på, kostume smykker, eller måske en speciel smykke med en slags lim. For at gøre sikker på, at det går med dit ensemble, skal du bruge sammenhæng med den sprudlende farver, størrelse og klip af stenene.

Hvis du er bange for at vride din ankel, bære nice lejligheder i stedet. Efter at have fodtøj, der er mindre sexet, men vil holde dig wanted er en god trade-off.

Denne person skal være i stand til at tote rundt alle dine gear. De kan være i stand til at hjælpe med at få familie sammen for en gruppe skud.

Når du inviterer din familie til din destination bryllup, så prøv at finde ud af, hvis de ønsker at bo for din bryllupsrejse, så godt! Dette giver dem mulighed for at fejre dit bryllup med dig og have en ferie bagefter!

Sørg for at belysningen på din modtagelse sted har lysdæmper og afbrydere. Dette kan synes som en ubetydelig detalje, men belysning er vigtigt at sætte stemningen og dæmpet lys er at foretrække frem for din første dans. Ind med den belysning, der er tilgængelig på forskellige spillesteder, før de bestiller noget.

Hvis du kan finde det i dit budget, har den begivenhed på et skib, og kun invitere dine nærmeste venner og familie. Dette betyder, at du for at få din bryllupsrejse, så snart festlighederne er slut. Nogle af disse krydstogt virksomheder, der har specielle priser for dem, at få bryllup og bryllupsrejse på deres skibe.

Spørg en ven til at låne et element, der skal bære til din store dag.

Hvis bruden og gommen deler en forkærlighed for rejser, finde dekorative elementer, der indarbejder deres kærlighed til det. Invitationer og save-the-date meddelelser kan blive skrevet i gammelt manuskript, og gulnet at efterligne antikt postkort.

Hvis du ikke har råd til dyre blomster arrangementer, kan du overveje at bruge potteplanter til at dekorere dit bryllup plads. Gæsterne er i stand til at tage planter hjem med dem, eller bruden og gommen kan bruge dem til landskab deres egen gård.

For at blive klar til den første dans, kan du overveje at øve din dans før dit bryllup, mens iført en lang nederdel. Du kan blive brugt til at danse eller gå rundt i en lang nederdel, så din første dans er ikke en katastrofe. Dette vil mindske følelsen af iført en lang og puffy kjole.

Det er fuldt ud muligt at planlægge en fantastisk bryllup inden for et stramt budget. Et bryllup behøver ikke at sætte dig i gæld. Du kan spare penge ved at lave invitationer, design din egen favoriserer og arrangementer og meget mere, når det kommer til både bryllup og reception i orden for dig at spare nogle penge.

Du ønsker måske at skære ned på et måltid til din reception. Dette kan hjælpe dig med at reducere omkostninger. En mindre middag kan hjælpe dig med at holde sig inden for dit budget. Hvis du ikke føler, at det er en farbar vej, du bliver nødt til at skære din gæsteliste i stedet.

Holde et vågent øje med de vejrforhold, som du nærmer dig din bryllupsdag. Hvis betingelserne for vejret er dårlig, så dine gæster kan ikke ønsker at fejre i løbet af denne tid, at gæsterne formentlig ikke vil ønsker at tilbringe en masse tid, hvis dagen er et varmt og fugtigt. På samme måde, de kan gå tidligt, hvis det er for koldt. Altid holde komfort gæster i tankerne, og giver fans til et sommerbryllup eller bærbare varmeapparater til et bryllup i den kolde vinter måneder.

Altid være opmærksom på naturen og hvordan hun kan få vejret.Selv i perioder af året, hvor vejret skulle være gunstig, skal du være forberedt på.

Guld er overordentlig dyre, så du måske ønsker at overveje andre metaller, når det kommer til vielsesringe for at spare penge. Der er andre muligheder, såsom sølv, herunder platin, titanium og meget mere. Disse valg kan være mere omkostningseffektive og uventet, når du kombinerer dem med din valgte bryllup påklædning. Der er faktisk ikke noget galt med en lidt af en forandring.

Du vil helt sikkert ønsker at tage billeder med en række af dine gæster. Hvis dit bryllup er stort, så få alle de mennesker i billeder uden en forudbestemt plan kan være vanskeligt, fordi tingene er hektisk. Fortæl dine gæster før tid, hvor og hvornår du vil gerne tage billeder, og spørger du fotograf til at sætte et par timer er afsat til dette.

Når du har besluttet på datoen for jeres bryllup og dit bryllup tema, er det næste skridt er at vælge bryllup invitationer, der afspejler bryllup tema. Kig over alle tilgængelige alternativ, før der træffes beslutning om dine invitationer.

Bryllupper skulle være en af de mest glædelige oplevelser i hele dit liv. Men planlægning hele dagen uden mindst en eller to fejl kan være meget vanskeligt. Du kan gøre din dag perfekt med tips her.

Læs også:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar