lørdag den 29. juli 2017

Gør dine fotos levende

Godt, har du besluttet at gå ind i fotografering. Temmelig cool, ikke? Nå, bortset fra det faktum, at der er så meget information, at du har ingen anelse om hvor du skal starte. Må ikke bekymre dig, fotografering tips er her! Der er anført i denne artikel, er nogle tips, der vil hjælpe dig med at komme i gang og er organiseret således, at du kan blive en succesfuld fotograf.

Vær opmærksom på framing af dit emne. Hvad det betyder, vil variere afhængigt af emne. For eksempel, hvis du tager et billede af en person, at få en tæt skud, hvor motivet fylder rammen er din bedste satsning, da detaljerne er vigtige. På den anden side, et landskab skud kan drage fordel af at være længere væk, så du får hele motivet på denne måde.

Se smukke billeder af vielsesringe

Når du tager billeder af landskaber, opretter et udseende af dybde. Give en idé om omfanget af, herunder et emne, et eller andet sted i forgrunden. Når du sætter dit kamera med en lille åbning, er ikke mere end f/8, og ingen mere end f/16, vil du få et klarere billede.


Framing er et meget vigtigt aspekt af at komponere et godt billede. For at fjerne enhver ting, der distraherer fra genstanden, skal du zoome ind på en vigtigste omdrejningspunkt. Dette forhindrer rod i dine billeder, og flere uønskede, grimme knudepunkter.

ISO 200

Brug en forholdsvis lav ISO. En god ISO 200. Ved hjælp af denne vifte af ISO vil gøre dine billeder ser mørkt i visse situationer, men du kan let ændre kontrast og lys på en computer. Hvis du bruger en højere ISO, vil du få en masse støj på billedet, hvilket gør redigering hårdere. Fotograf Bryllup

Bryllupsfotograf København

Lær at bruge ISO-indstillingen på dit kamera. Det er den indstilling, der bestemmer filmen hastighed. Jo højere ISO, jo mere lys, der vil komme i. Hvis du forøg ISO-i mørke indstillinger, du vil indfange mere lys gør det foto, der viser sig at blive bedre.


Komme så tæt på motivet som muligt. Det er meget sårende, når du mener, at du har det perfekte skud, kun for at opdage, at du ikke kan se emnet meget godt. Du er nødt til at sikre, at dit emne kan ses tydeligt.

Fotografering

En stor fotografering tip er at stoppe med at bruge flash. En masse mennesker bruger flash, når de tager billeder, fordi de ikke ved bedre. Flash flader alt ud, skabe en uønsket og kunstige fotografi. Prøv i stedet at holde sig til en mere naturlig belysning, når du optager dit fag.

Forsigtig opmærksomme på baggrunde, når komponere dine billeder. Rodet, rodet værelser kan ødelægge et billede og forhindre, at motivet fra stående ud. Også, selv den mindste enhed, der er inden for rækkevidde af snapshot kan være en distraktion, der tager væk fra det centrale fokus. Altid foretage en hurtig scanning af rummet eller landskabet, så fjerner elementer, der vil aflede opmærksomheden fra en ellers perfekt skud.


Betale opmærksomhed med det tøj, der bæres af emner i dine billeder, især shirts. Hvis det overhovedet er muligt, sørge for, at de er uden logoer og fremtrædende kommerciel reklame. Logoer dato, et billede og fjerne den "klassiske" følelse, der er treasured i år at komme. De har også alvorligt sammenstød med naturlige landskabspleje i udendørs miljøer.

Når der beskæftiger sig med nogen form for landskab, der er omfattet, er du nødt til at sørge for, at dine billeder har tre meget vigtige ting. En god landskab har interessant indhold i forgrunden, i baggrunden, og også i mellem de to, i midten af jorden. Disse er grundlæggende, at både kunst og fotografi.


kamera

Køb et DSLR (Digital Single-Lens Reflex) kamera, hvis du ønsker at tage professionelle billeder. Når du er shopping for et kamera, skal du ikke bekymre dig om, hvor mange megapixels har produktet, men i stedet fokusere på billedsensoren. De fleste professionelle fotografer købe full-frame DSLR-kameraer, som kan tage utroligt klare billeder af dit emne.

Eksperimentere lidt med det fokus at skabe interessante billeder. Ved hjælp af en mindre dybdeskarphed, ellers kendt som f-stop, vil give dig mulighed for at holde baggrunden sløret, og motivet i skarpt fokus. Dette virker fantastisk til portrætter, da emnet er meget tættere på. En højere f-stop-nummer, vil placere alt i fokus, herunder baggrunden. Dette virker fantastisk til landskab skud.


Sørg for, at dine billeder fortæller en historie

Sørg for, at dine billeder fortæller en historie, der fører beskuerens øjne rundt om rammen. Du må ikke bare tage et billede af en scene, og forventer, at andre skal se i det, hvad du gjorde. Prøv at ramme billedet på en måde, der skærer ud rod og fokuserer på motivet, mens du stadig giver en følelse af, at omgivelserne for sammenhæng.

Tag dig tid til at lytte til, hvad andre mener om dine billeder. At tage både de positive og de negative kritik kommer til at gøre dig til en bedre fotograf. Du kan opleve, at ting, som du ikke kan lide, er blot, hvad andre ser i et billede, som de elsker.


vellykket fotografi

Kende alle regler for en vellykket fotografi, før du beslutter dig for at forsøge at bryde nogen af disse regler. De er alle på plads for at hjælpe dig med at undgå at lave fotografiske fejl, at du ikke kan fortryde. Men, når du kender og forstår de regler, kan du finde det lettere at bevæge sig væk fra dem, og lave fotokunst.

URLs


Ærøsund Badehotel

Bernstorff Slot bryllup

Billeder til gæsterne

Bliv gift på stranden Århus

Boltinggaard Gods

Borgerlig vielse

Bramslevgaard

Broholm Slot

Brudebuketter

Brudekjoler

Bryllup

Aalborg bryllup

Aarhus bryllup

Aldershvile Slotspavillon

Bryllup Amager og Dragør

Bryllup Børkop

Bryllup Børsmose Kirke

Bryllup Brønshøj

Bryllup Faaborg

Bryllup Fyn

Bryllup Herthadalen

Bryllup Hindsgavl Slot

Bryllup Holbæk

Bryllup Nørre Vosborg

Bryllup Horsens

Bryllup Hotel Hvide Hus

Bryllup i Aarhus

Aarhus bryllup

Botanisk have

Bryllup i KBH

Bryllup Nordsjælland

Bryllup Odense

Bryllup Odense S

Bryllup Roskilde

Skovpavillon Assens

Bryllup i Tilst

Bryllup Jylland

Bryllup Jyllinge

Bryllup Kahler Dining

Bryllup Karup

Bryllup Kolding

Bryllup Korsør

Bryllup Nordsjælland

Bryllup Nyborg

Fotograf og bryllup

Bryllup Fyn

Bryllup på herregaard

Bryllup på Jomfrubakken

Bryllup Restaurant Glashuset

Bryllup Roskilde

Bryllup Rødding og Vejen

Bryllup Silkeborg

Bryllup Sinatur Storebælt

Bryllup Sjælland

Bryllup Skagen

Bryllup Sønderjylland

Bryllup Varna Palæet

Bryllup Værløse

Bryllup Clausholm Slot

Bryllup Kastelkirken

Bryllup Vejle

Bryllup Vestjylland

Bryllup Vestsjælland

Bryllup Bordpynt

Billeder i avisen

Bryllupsfest

Bryllupsfest Gentofte

Bryllup BLokhus

Bryllupsfotograf Faxe

Bryllupsfotograf Kerteminde

Bryllupsfotograf Langeland

Bryllupsfotograf pris

Bryllupsfotografering

Bryllupsfoto Børkop

Bryllup Aalborg

Bryllup Korsør

Bryllupsfoto København

Bryllupsfoto Rødovre

Bryllupskage

Bryllupsplanlægning

Bryllupstale

Bryllupstransport

Bryllupsvideo

Christinelund bryllup

Clausholm Slot

Comwell Kellers Park

Comwell Sorø

Danske Herregårde og slotte

Smukke kirker KBH

Dragsholm slot bryllup

Dronninglund Slot

Skarrildhus

Feedback

Dyktig bryllupsfotograf

Hotel Aarhus

Fotograf i hele DK

Fotograf søges

Fotograf til tysk bryllup

Fotografer

Foto Aarhus

Fotograf Midtjylland

Fotograf Sønderjylland

Fotograf Vestjylland

Fotograf Østjylland

Frederikshøj Aarhus

Gl Restrup Herregaard

Gammelrøj bryllup

Gavnø Slot

Gilleleje

Gilleleje Badehotel

Gl. Skovriddergaard

Gørdinglund Herregård

Graceland bryllup

Gram Slot bryllup

Harridslevgaard Slot

Havreholm Slot

Tisvildeleje

Helsingør bryllup

Hestehave bryllup

Hindsgavl Slot

Hjorts badehotel

Holckenhavn Slot

Holmegaard bryllup

Hotel Kristine

Hotel Vejlefjord

Højriis Slot

Hvedholm Slot

Jægerpris Slotshave

Jomfruens Egede

Kastellet KBH

Kirken og foto

Knudhule badehotel

Kokkedal Slot Brovst

Kokkedal slot Nordsjælland

Koldinghus Bryllup

Kongefoto

Bryllup i KBH

Kragerup Gods

Krengerup Gods

Lille Restrup

Hovedgaard

Lykkesholm Slot

Møllerup Gods

Munkegaard bryllup

Nordatlantens brygge

Bryllup i Nordsjælland

Norsminde Kro

Nørre Vosborg

Vosborg bryllupsbilleder

Bryllup Odder

Rold Gl. Kro

Rosenfeldt Gods

Rosenholm Slot

Sæbygaard bryllup

Sædding Kirke

Scandic Bygholm

Schackenborg Slotskro

Selskabsfotograf

Sjette Frederiks Kro

Skarrildhus

Skodsborg Kurhotel

Skovriderkroen

Skrøbelev Gods

Lykkesholm Slot

Sophiendal Gods

Sonnerupgaard Gods

Sønderskov herregård

Sorup Herregård

Brudepiger og brudesvende

Staarup Hovedgaard

Store Restrup

Takkekort

Tirsbæk Slot

Trøjborg

Tulstrup Kro

Ulriksholm Kro

Valdemars Slot

Valg af lokation

Vejret og naturen

Vestsjælland Bryllup

Vielse i Åbyhøj

Vielse på KBH rådhus

Vielsesringe

Vrå Slot

Wedding photographer

En god fotografering trick er altid at tænke, om balance, når du skriver dine billeder. For eksempel, hvis du har mørke skygger på højre side af dit billede, vil du nødt til at tilføje noget til den venstre side af billedet, for at balancere det ud.


En stor fotografering trick, der kan gøre dine billeder mere interessant er altid forsøge at fortælle en historie. Prøv at altid være at tænke over, hvad slags historie, du kan tilføre dine billeder. Du kan endda tage en sekvens af billeder, der fortæller en historie.

Nu, du ikke føler dig bedre efter at have læst alle de gode råd? Der var en masse oplysninger til at tænke og læse igennem, men i det mindste nu ved du hvad du skal gøre, og hvor de til at begynde med din fotografering. Plus, kan du altid henvise til den ovenstående liste af tips, hvis du glemmer.

Se billeder fra et bryllup på Fakkelgaarden

.Se billeder fra Kreativ fotograf Kolding

Ingen kommentarer:

Send en kommentar